Wijngo - Holland

Klanten Login

Gebruikers Login

12-02-2009Hettich-dealer Wijngo Holland bv heeft de primeur!

Hettich-dealer Wijngo Holland bv heeft de primeur!

 

 

Wijngo Holland bv heeft als eerste in Nederland de nieuwe Blue Max Modular Professional van Hettich Furntech in hun demonstratieruimte op de hoofdvestiging te Gouda geplaatst. Deze veelzijdige machine kan scharnier- en montageplaatgaten boren en het beslag er indrukken, alsook verbindingsbeslag en ladegeleidersgaten boren. Heeft een grote zijdelingse verstelbaarheid (2250 mm) en een grote diepteverstelling van 550 mm.

Het werkstuk hoeft niet bewogen te worden.   

 

 

 

Ook is de Blue Max Modular Professional voorzien van zowel een horizontale als een verticale boormogelijkheid. De makkelijk verwisselbare boorkoppen zorgen mede voor snel werken en de LCD-indicators zorgen voor de nauwkeurigheid. De Nederlandse en Belgische vertegenwoordigers van Hettich Furntech zijn afgelopen januari in de hoofdvestiging van de bouwtechnische groothandel Wijngo Holland te Gouda opgeleid om u vakkundig advies te kunnen geven bij aanschaf van deze machine en u en uw personeel te scholen. In februari worden de vertegenwoordigers van Wijngo opgeleid, waarna u welkom bent een demonstratie van deze veelzijdige machine (op afspraak) bij te wonen.

Kijk voor meer informatie op www.hettich.com/bluemax , u vindt daar

  • Handleidingen.
  • Video's voor omgang met de Blue Max.
  • Tips, trucs en antwoorden op vaak gestelde vragen.
  • Constructiehandleidingen voor praktische onderkasten met constructietekeningen en zaagstaten in PDF-formaat om te downloaden en als datapakket om te importeren in Selection Professional, het ontwerpprogramma van Hettich Furntech (voor individuele aanpassingen).
  • Scholingsaanbiedingen.

Mocht u meer informatie over deze machine wensen, neemt u dan contact op met een van onze verkoopadviseurs. Zij zullen u graag verder helpen.

 

terug