Wijngo - Holland

Klanten Login

Gebruikers Login

09-02-2010Wijngo schenkt kinder-speelkeuken aan Pallieterburght

Wijngo Holland schenkt kinder-speel-keuken aan
Pallieterburght

Wijngo heeft tijdens het 'Wijngo-Event' op de beurs Bouw Relatiedagen Gorinchem in september 2009 samen met haar meubelbeslagleverancier Hettich Furntech meerdere kinder-speel-keukentjes geproduceerd.

Woensdag 27 januari jl. reikte onze vertegenwoordiger van de afdeling Interieurbeslag een compleet speelkeukentje uit aan Pallieterburght te Capelle a/d IJssel (onderdeel van het Erasmus MC-Sophia).

Medewerkers van Wijngo konden een kinder(dag)verblijf opgeven voor verloting van de speelkeukens. Hieruit is Pallieterburght als winnaar uit de bus gekomen. Pallieterburght vangt chronisch en ernstig zieke kinderen op die niet altijd de zorg nodig hebben van een intensive care, maar nog niet zonder gespecialiseerde zorg kunnen. Pallieterburght biedt deze zorg in een huiselijke omgeving waarbij de ouders een belangrijke rol spelen. Zij hebben de mogelijkheid om 24 uur per dag bij hun kind te zijn, zelfstandig voor het kind te zorgen, maar nog wel 'back-up' te hebben van de verpleegkundige.

Als professionele toeleverancier voor bouw en industrie bestaat Wijngo dit jaar al 50 jaar. In 1960 startte Willem van Wijngaarden zijn zaak in Gouda. Wijngo is uitgegroeid tot een bouwtechnische groothandel met 130 medewerkers en vier vestigingen in West-Nederland. Wilbert van Wijngaarden, de huidige directeur: 'De filosofie is nog altijd dezelfde: het bieden van een goede service aan onze afnemers door kwaliteit, kennis, advisering en voorraad.'

 

terug