Wijngo - Holland

Klanten Login

Gebruikers Login

15-09-2010Full Option Service garantie

Service & garantie is een belangrijk aspect bij de aankoop van een machine. Een machine heeft onderhoud nodig en kan door veelvuldig gebruik aan reparatie toe zijn. Voor u als gebruiker is het dan belangrijk dat de garantie op een machine maximaal is en dat na de garantieperiode de reparatiekosten zo minimaal mogelijk zijn. SPIT PASLODE HAUBOLD biedt met het Full Option Service garantiesysteem volledige garantie; u betaalt gedurende 1 of 2 jaar geen reparatiekosten op uw machine. Als aanvulling op het Full Option Service garantiesysteem introduceert SPIT PASLODE HAUBOLD per 15 september 2010, vaste reparatiekosten per machine. Na afloop van de Full Option Service garantieperiode, wordt de machine gedurende een bepaalde periode tegen een vast bedrag gerepareerd.

Het Full Option Service garantiesysteem betekent voor u de volgende voordelen:

  • U weet waar u aan toe bent; geen onverwachte hoge reparatiekosten meer!
  • Eenvoudige registratie van de machine(s) op de nieuwe Full Option Service website
  • Duidelijk up-to-date overzicht van de geregistreerde machine op de nieuwe Full Option Service website
  • Snellere reparatieservice; geen prijsopgave meer, dus de machine wordt direct gerepareerd.

Het Full Option Service garantiesysteem geldt uitsluitend na geldige registratie (binnen één maand na aankoop) via de website www.spitpaslode.nl. Na eenmalige registratie d.m.v. het invullen van uw bedrijfsgegevens, kunt u uw aangekochte machines registreren. Tevens heeft u altijd een up-to-date overzicht van uw geregistreerde machines.

klik hier voor de folder van het Full Option Service garantiesysteem, hierin is een overzicht van de garantie per machine te vinden.

Mocht u nog vragen hebben over het Full Option Service garantiesysteem, aarzelt u dan niet contact op te nemen via telefoonnummer: 0182-541800 of via uw vaste contactpersoon

terug