Wijngo - Holland

Klanten Login

Gebruikers Login

23-11-2010Rheinzink Minirabatpaneel

   Nieuw in het assortiment bij Wijngo Holland: RHEINZINK Minirabat zijwangpakket voor dakkapellen.

Onderhoudsvrij en eenvoudige montage
Het RHEINZINK Minirabatpaneel is een karakteristiek zelfdragend paneel met een soortgelijke uitstraling als een traditioneel houten rabatpaneel. Het paneel is gemaakt van RHEINZINK en is hierdoor onderhoudsvrij, lichtgewicht, 100% recyclebaar en heeft een levensduur van meer dan 75 jaar. Het minirabatpaneel wordt geleverd in de kleur Nature-Grey-pro.

De Minirabatpanelen zijn eenvoudig en onzichtbaar te bevestigen en met de diverse standaard afwerkprofielen fraai af te werken. Het paneel is uitermate geschikt als zijwang, kopgevel of boeideelbekleding, maar is ook voor de bekleding van grotere geveloppervlakten geschikt.

Door te investeren in een gevel- of zijwangbekleding met RHEINZINK Minirabatpanelen kiest u voor een onderhoudsvrije en duurzame oplossing.

         

Voor de bekleding van een dakkapel is een speciaal zijwangpakket samengesteld met 4 Minirabatpanelen, twee insteekprofielen, schroeven en een technische handleiding. Dit zijwangpakket bevat materiaal voor een zijwang tot ca 1,8 m2. Per dakkapel zijn twee pakketten benodigd.

Omdat veel van de klanten van Wijngo Holland zich bezig houden met het plaatsen en onderhouden van dakkapellen is dit zijwangpakket opgenomen in het assortiment en nu uit voorraad te leveren.

Art.nr. 902250 Zijwangpakket voor dakkapel Nature-grey-pro               

Eenvoudige montage
Voordeel van dit product is dat het geheel in eigen  beheer aangebracht kan worden. Waar voor traditioneel zinkwerk de gespecialiseerde loodgieter ingeschakeld moet worden, kan dit product door iedere timmerman met  normale gereedschappen bewerkt en aangebracht worden.

   

Specificaties RHEINZINK Minirabatpaneel:

  • paneellengte 3000mm
  • paneeldikte 20mm
  • materiaaldikte ca 0,8mm
  • werkende breedte paneel 153mm
  • aantal paneel / m2: ca 6,6mtr

RHEINZINK Minirabat wordt gemonteerd op verticale latten van 20 x 50 mm met een hart-op-hart afstand van ongeveer 300 mm. Deze latten zorgen voor de benodigde ventilatieruimte achter de panelen. Achter deze latten wordt - tegen de isolatie aan - een waterdragende, dampopen folie toegepast.

Er zijn verschillende standaard profielen beschikbaar, zoals een startprofiel, binnen- en buitenhoek en een insteekprofiel. Voor het onzichtbaar verlengen van de panelen is een koppelstuk beschikbaar.

     

Zie voor verwerkingsinformatie de technische handleiding RHEINZINK Minirabat.

Voor een prijsopgave voor de zijwangpakketten of informatie over de toepassing van Minirabatpanelen op bijvoorbeeld een kopgevel kunt u contact opnemen met onze afdeling verkoop. Telefoon: 0182-541810 of E-mail: verkoop@wijngo.nl.

Bekijk het volledige leveringsprogramma van Rheinzink op www.rheinzink.nl

 

terug