Wijngo - Holland

Klanten Login

Gebruikers Login

Verhuur

Naast de verkoop van gereedschappen, machines en klimmateriaal kunt u bij Wijngo Holland ook terecht voor het huren van materieel, die u onregelmatig of voor kortere tijd nodig heeft.

U, als professionele verwerker, kan ieder karwei aannemen zonder direct te hoeven investeren in nieuwe machines of het werk te moeten uitbesteden.
 
Voordelen van Wijngo Verhuur zijn:

  • Maatwerk door het grote VERHUURASSORTIMENT
  • Continu´teit bij tijdelijke uitbreiding of reparatie. 
  • Betrouwbaarheid: regelmatige service garandeert veilig en storingsvrij materieel.
  • Service: goed advies en eigen bezorgdienst.

Wijngo verhuur heeft zich gespecialiseerd als verhuurder in vele takken van de bouw, industrie, hoveniers, schilder, afwerk en schoonmaakbedrijven.
Samen met de andere leden van Verhuurgroep Nederland kan Wijngo verhuur u van dienst zijn met gereedschap voor alle voorkomende werken in en om de bouw.

Naast alle gereedschap dat reeds in ons assortiment aanwezig is, zijn wij steeds op zoek naar vernieuwing en uitbreiding van ons verhuurpark. Voorbeelden van deze uitbreiding zijn:

  • Modulaire Triangelbrug. Wijngo introduceert in de verhuur de Modulaire Triangelbrug (MTB). Dit lichtgewicht aluminium systeem van Altrex is ideaal inzetbaar als zelfstandige gevelstelling met staanders of als werkbrug tussen steigers. De Modulaire Triangelbrug neemt weinig ruimte in beslag en is compact te transporteren door zijn unieke V-vormige trussen. De maximale overspanning van de brug bedraagt ruim 12.5 m (dat zijn ca.2 eengezinswoningen). De MTB is verkrijgbaar in modules van 2 m, 3 men 4 m. De Modulaire Triangelbrug is gemakkelijk inzetbaar voor o.a. schilders- loodgieters- of gevelrenovatie- bedrijven.
  • Ook van Altrex is de uitwijkconsole voor gebruik bij het schilderen, repareren of plaatsen van een dakkapel, en is koppelbaar met alle verhuursteiger van Wijngo Verhuur. Uiteraard is er bij Wijngo Verhuur voldoende voorraad aluminium steiger in diverse uitvoeringen en natuurlijk wordt alles afgeleverd of meegegeven volgens de opbouwvoorschriften van de fabrikant en de laatste arbo-regels. Alle steigers en/of mtb’s kunnen bij u werkklaar worden afgeleverd. Wijngo verzorgt dan de aanvoer, montage, demontage en het weer afvoeren van de bouwlocatie.

Belt u rustig eens voor een vrijblijvende offerte (0182) 54 18 80, onze verhuuradviseur komt graag bij u de locatie bekijken en zal u een passende oplossing aanbieden.

Ook zijn wij gespecialiseerd in de verhuur van hoogwerkers en met de andere leden van Verhuurgroep Nederland kunnen wij de meest gangbare soorten hoogwerkers leveren. Ook op dit gebied geven wij u graag advies op de werkplek.

Banner-234x60